Jag kan inte sätta gränser. Jag har själv aldrig haft gränser, mina föräldrar var hippies och vi fick komma och gå som vi ville, berättar Dogge Doggelito.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

– För mina barn vill jag vara en glad pappa, som inspirerar dem. Problemet är att jag skämmer bort dem…det finns ju inga gränser, jag vet inte hur man gör…har aldrig haft det där.

Dogge Doggelito berättar för Katarina Hahr om de svåra åren efter att hans fru hade dött.

– Jag isolerade mig, svarade inte i telefon och sa upp bekantskapen med hela världen. Min största dröm är att hitta kärleken. Jag måste hitta en kvinna som kan acceptera den jag är och förstå mig, och det är svårt. Jag är en egoist, jag lever mitt liv intensivt. Om man ska vara med mig måste man hoppa på min resa. Jag måste leva i kaos. Jag måste sätta mig i stress, då mår jag bra.

Dogge Doggelito berättar att han har problem med relationer.

– Jag har förlorat massa flickvänner på rad, jag har varit otrogen, jag ska börja i terapi. Jag träffar bara folk som gillar ”utanpå-Dogge” och inte den som är där inne. Jag är en person som har sorg i hjärtat.

Programmet är gjort 2019.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.