Ronie Berggren berättar om hur man förbeställer hans uppkommande bok "Donald Trump - en synnerligen amerikansk president", som släpps i oktober.

-------

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT BESTÄLLA:

Min uppkommande bok om Donald Trump går nu att förbeställa.

Bokens syfte är att på ett underhållande men samtidigt korrekt sätt göra Donald Trump begriplig för svenska nyhetskonsumenter.

Ett helt kapitel handlar om Trump och medierna. Där går jag bland annat igenom hur de stora svenska public service-medierna Sveriges Radio, SVT inte bara konsekvent driver en anti-Trump-agenda utan också har pinsamt dåliga kunskaper om amerikansk politik.

Boken förklarar också Trumps roll i det pågående kulturkriget och ger en kort historisk bakgrund i den amerikanska politiken, något som är helt avgörande för att Trump kunde bli vald.

Ingen svensk tidning eller nyhetsredaktion har under hela Donald Trumps presidenttid lyckats ge ett bra svar på varför han blev vald till president. Varför amerikanerna valde en affärsman med en egen tv-show till president.

I stället har man ägnat sig åt teorier om Ryssland, om valfusk och i att spekulera om Trump är galen.

Min bok ger ett begripligt svar på den frågan. Nu går boken, som släpps i oktober, att förbeställa.

Välj mellan tre paket:

BOKPAKET 1:

Ett signerat exemplar av Donald Trump-boken. 300 kronor. Dedikering ingår, maximalt 100 tecken totalt.

BOKPAKET 2:

Ett signerat exemplar av Donald Trump-boken + ett exemplar av min bok från 2017, ”George W. Bush och det amerikanska presidentvalet år 2000”, en bok som också är en lärobok över hur amerikanska presidentval fungerar. Ordinarie pris 250 kronor. Båda böckerna: 400 kronor.

BOKPAKET 3, JULSPECIAL!:

Den perfekta julklappen till släkt och vänner. 3 signerade exemplar av Donald Trump-boken. Dedikering ingår till varje bok, maximalt 100 tecken totalt. 800 kronor.

GÖR SÅ HÄR:

Skicka mig ett PM på Facebook Messenger eller ett SMS till: 0703028950.

Skriv vilket Paket ni vill beställa, ”Beställning bokpaket 1” eller ”Beställning bokpaket 2” / ”Beställning bokpaket 3”, och den adress dit bokpaketet ska skickas. Jag svarar och bekräftar att beställningen är mottagen och därefter swishar ni betalningen.

Vill ni betala på annat sätt, meddela isåfall det.

Genom att beställa boken får ni redskapen för att bemöta och plocka isär de vanligaste känsloargumenten mot Donald Trump.

Ni gör också en god gärning, ni bidrar ekonomiskt till en mer balanserad bevakning av amerikansk politik.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ronie Berggren. Innehållet i podden är skapat av Ronie Berggren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.