Vi gästas av vår fina vän på sittplats, Daniel "Dolk" Johansson, och kommer direkt in på diskussionsklimatet på vårt supporterforum. I vår analys kring den tunga förlusten mot Örebro Syrianska får vi ta del av matchintervjuer med Mikael Bengtsson och Tim Markström som har en del åsikter kring. Skulle Sebastian Sandlund gjort skillnad idag? Kan vi förändra matchbilder? Matchvinnare?

Avslutningsvis så försöker vi se fram emot helgens drabbning mot Haninge där det är skilda åsikter om hur kommer gå. Vilka ska in i elvan och vilka ska ut isåfall?

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.

God lyssning!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.