Det är återigen dags för match och just därför ska vi analysera vårt motståndarlag för helgen, nämligen Assyriska FF! Till vår hjälp har vi Hudiksvalls anfallare Andreas Smedbakken som i förra omgången mötte just Assyriska.

Tillsammans går vi igenom Assyriskas raka anfallsspel, svajiga försvarsspel, vilka nyckelspelare man bör ha koll på och hur Hudiksvall valde att ta sig an matchen. Avslutningsvis ger Andreas oss tips på hur han skulle såra Assyriska på bästa sätt om han fick vara Mikael Bengtsson för en dag.

God lyssning och så hoppas vi att vi SES PÅ FREDAG!

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.