I Geflepodden #240 gästas vi denna gång av Piteås sportchef Johan Norberg. Vi får en uppdatering gällande covidläget i truppen, hur han ser på inledningen av säsongen för nykomlingarna från Norrbotten. Vi pratar också om anfallsspelet, försvarsspelet och en hel del om nyckelspelarna i laget.

Avslutningsvis så får vi en perfekt guide till hur du kan tillbringa en helg i Piteå när det väl vankas bortamatch. God lyssning!

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.