I ett fullspäckat avsnitt får ni först ta del av en intervju med Gästriklands Fotbollsförbunds kanslichef Anders Nordén. Vi pratar om skrivelsen de skickat till Region Gävleborg angående spelstoppet för matcherna som gäller i regionen för barn och ungdomar. Vad är logiken bakom beslutet, hur mår föreningarna i regionen och hur påverkar beslutet barn och ungdomar nu?

Vi fortsätter med att prata om helgens 1-1 match mot Haninge där ni får ta del av intervjuer med Mikael Bengtsson och Nisse Nilsson. Vi pratar om mönster och tendenser, om skador på försvarare påverkar, om det inte är dags att peta en spelare, bristen på kombinationsspel, att vi inte lyckats fylla på i straffområdet och slutligen så försöker vi se framåt. Det och mycket annat i Geflepodden #237!

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.