I Geflepodden #222 så börjar Niclas och Andreas Ström analysera 3-4 förlusten mot Assyriska riktigt ordentligt. Det blir många frågetecken som lyfts, men även lite utropstecken. Målvaktspelet? Uppspelsfasen? Intensiteten? Målen bakåt?

51 minuter in i podden så får ni lyssna på intervjun Niclas gjorde med Tshutshu. Vi pratar om: uppväxten i Nordost, de tidiga åren i Brynäs, vägen till Gefle IF, debuten, förebilder, provspelet i Celtic,

Endast på Patreon:

Den uteblivna kommunikationen med Pelle Olsson.

Relationen mellan P19 - a-laget då kontra idag.

Demoner från förr.

Gefle IF 2018.

Cupmålet mot Varberg Bois 2015.

Det egna självförtroendet med fokus på egna karaktären.

Flytten tillbaka till Valbo efter några år i Stockholm.

Betydelse av mental träning i tidig ålder.

Vägen tillbaka till Gefle IF 2020.

Favorit anfallspartner i dagens Gefle IF.

Wingbackspositionen.

Gefle IF 2021.

Det familjära Gefle IF.

Dagens talanger i klubben.

Den tighta relationen med Amadou Kalabane och Ibrahim Alhassan.

God lyssning!

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha hela poddar så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden.

Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.

Tack för att ni lyssnar!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.