Den nya Geflepodden och den gamla Geflepodden analyserar försäsongen och bedömer Gefle IF:s chanser mot Nyköpings BIS i premiären. Kommer GIF att börja försiktigt? Eller tänker man pressa och stressa motståndaren? Innan det snacket träffar podden Nyköpings kapten Suad Gruda. Hur ser han på Gefles chanser? Var tror han Nyköpings slutar i serien?

Hålltider:

00:00:00 Andreas Ström hälsar välkommen

00:01:55 Suad Gruda, lagkapten i Nyköpings BIS, pratar upp premiärmatchen mot Gefle IF tillsammans med Ström och Hasse Carstensen

00:39:00 Nya podden med Johan Norrström och Andreas Ström pratar med gamla poddens Josef och Hasse Carstensen. Man diskuterar försäsongen, funderar kring möjlig laguppställning mot Nyköping och försöker sig dessutom på ett matchtips.

Se till att hänga med på bortapremiären mot Nyköping på söndag! Carrickläktaren anordnar en resa för fansen. Tillsammans ska vi sjunga fram laget till seger! Gå in på

www.carricklaktaren.se

och boka in er!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.