Geflepodden
Avsnitt

Geflepodden #125 med Nebojša Novakovic: ”Spelarnas kvalité avgörande, inte taktiken”

Dela

Efter träningsmatchen mellan Vallentuna och Gefle (2-0) på Skytteholms IP på lördagen passade Geflepodden på att prata med Vasalunds tränare Nebojša Novakovic och Dali Savic. Dessutom blev det snack med Gefles Grace Tanda och Frej Engberg. Dagen efter satte sig Hasse Carstensen och Niclas Backlund på ett fik och analyserade matchen, man är överens om att GIF har mycket att jobba med fram till seriestart.

Den 30 mars gör Geflepodden tillsammans med Carrickläktaren och Pinnebergarpodden en livesändning på YouTube från en krog i Gävle. Mer info kommer!

En gammal Geflespelare som spelade under Stefan Lundin på 90-talet pratade med podden efter matchen i lördags. Hör av dig till podden så att vi får prata mer!

Tack de cirka 500 som följde vår direktsändning av första halvlek på Twitter i lördags och närmare 500 som såg vår eftersändning.

Hålltider:

00:00:00 Hasse hälsar välkommen

00:02:10 Nebojša Novakovic

00:08:15 Grace Tanda

00:10:55 Dali Savic

00:16:00 Frej Engberg

00:20:45 Niclas Backlund och Hasse Carstensen

Vill du kontakta Geflepodden? Mejla

[email protected]

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.