Husky
Avsnitt

Om the Silk Road Mountain Race med Sue Paz och Marika Wagner, #220

Dela

Jag tror att essensen av podcasten Husky är drömmen om äventyr - och i detta avsnitt ska ni få ert lystmäte.

Det tog Marika Wagner och Sue Paz, 11 dagar, 10 timmar och 45 minuter att avsluta tävlingen som tog dom 170 mil med 27 000 meters klättring genom ett landskap som kom att testa deras gränser till max.

De korsade mållinjen som fjärde lag och när de gjorde det var dom de första tjejerna att avsluta en tävling som hälften av de startande bröt. Detta är, som man brukar säga, ingen lek.

Innan vi kommer in på tävlingen pratar jag med Sue om hennes bakgrund inom träning och idrott, hur hon kom in på uthållighetssporter, Adventure Race och hur hon har tagit sig till två pallplatser på XTerra Maui.

Jag pratar med Marika, som jag intervjuat i avsnitt 182, om vad som hänt sedan sist: som att köra Coast 2 Coast på Nya Zeeland, om hur hon vann Åre Extreme Challenge och AR-tävlingen GODZone.

Vi pratar om hur de först kom i kontakt med det som kallas för "the world's toughest race" samt "the crown of Bike Packing Races" och hur de tänkte innan de hamnade på startlinjen i Bishkek.

Support this show http://supporter.acast.com/husky.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Magnus Ormestad. Innehållet i podden är skapat av Magnus Ormestad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.