Då var det åter dags att fira Jul hos TT Filmpodcast. I denna svulstiga julspecial ingår allt vad en dignande julmeny skall innehålla. Vi pratar om jultraditioner, vad som skall finnas på julbordet och mitt från ingenstans blir Tomas Törnros utsatt för ett stresssande POP QUIZ med ett julinspirerat tema med 10 snabba frågor om julens film och tv. Haka på och tävla du också!Thomas har sett förlängningen av SAGAN OM KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON, som nu är 1 timma och 43 minuter. Går det att förvalta Tage Danielssons 23 minuters jultradition och göra om den till långfilm?

Podd-duon har varit på bio och varit med om en exklusiv avsmakningsmeny i filmen THE MENU med Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult och Ralph Fiennes. Båda T&T var rätt mållösa efter detta smörgåsbord till film. Det bjöds på en blandning av skräck, thriller, komedi och utstuderad mat-erotik. Kan det bli bättre? Eller?Tomas har stäcktittat på Nextflix nya super-succéserie WEDNESDAY med Jenna Ortega i huvudrollen. Frågan är om herr Törnros går igång på Tim Burtons regi med en annorlunda Addams Family-tappning.Och dessutom återbesöker vi filmen THE CELL från 2000 med Jennifer Lopez och Vince  Vaughn som får närma sig en seriemördare på ett annorlunda sätt. Det finns nu ett sätt att hälsa på i mördarens sjuka hjärna. Funkar filmen fortfarande efter 22 år? Det får ni höra i segmentet ÅTERTITTEN!Dessutom får ni inte missa vår fina jultävling som vi presenterar i avsnittet. Lyssna, var kreativ och e-maila ditt bidrag till [email protected]. 3st fina julklappar ligger i potten. Tävlingen avslutas 22 december.Och med det vill vi önska alla våra lyssnare en riktigt GOD JUL.

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Thomas Hellberg och Tomas Törnros. Innehållet i podden är skapat av Thomas Hellberg och Tomas Törnros och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.