När det sista av sommaren sprattlar till och mörkret börjar sänka sig så lyser vi upp kvällarna med fler nya film och tv-serierecensioner. Thomas har varit på bio med sin minsta son och sett FREE GUY med Ryan Reynolds. En oväntad pigg komedi för tv-spelsgenerationen som tydligen överraskade herr Hellberg.Vi har tittat på Dvd/Blu-ray och Disney+ aktuella filmen CRUELLA med vår "The Favourite" Emma Stone i huvudrollen som Estella/Cruella. Ni vet, tanten som hatar dalmatiner och här berättas bakgrundshistorien bakom hatet mot de prickiga hundarna. Vi hittar även Emma Thompson som spelar den ännu mera onda Baronessan.

Vi tar oss också en titt på DVD/Blu-Ray-aktuella GODZILLA VS KONG där vi en gång för alla bestämmer om det är apan eller ödlan som är herren på täppan.Thomas har kollat in mini-serien BRAND NEW CHERRY FLAVOUR på Netflix som är det knepigaste han sett sedan David Lynchs TWIN PEAKS. Handlingen kretsar kring den unga filmskaparen Lisa Nova som blir hämndlysten på en Hollywoodproducent som själ hennes film. Hon kräks dessutom kattungar. Knäppt? Japp. Härligt ? Japp!Och avslutningsvis så återbesöker vi NÄR HARRY TRÄFFADE SALLY. Tomas blev så till sig över den berömda restaurangscenen så han bestämde av filmen var tvungen att återupplevas i ÅTERTITTEN.

Så väl mött i en fullproppat filmtimme. Välkomna! 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Thomas Hellberg och Tomas Törnros. Innehållet i podden är skapat av Thomas Hellberg och Tomas Törnros och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.