Vi är som två ivriga barn före julafton. ÄNTLIGEN är den här : TENET, Christopher Nolans nya tidsvrängarfilm som vi har väntat så länge på. Den har blivit framflyttad, borttagen, återtagen och nu innan premiären den 26 Augusti har vi varit på Filmstadens smygpremiär och tittat på den efterlängtade filmen. Häng med oss när vi före filmen sitter på ett café och snackar inför och peppar upp oss inför filmen och gissar oss fram vad vi kan förvänta oss. Det är en hel del pirr och förväntan. Det är livsfarligt att gå in med en hög förväntan, men vadå? Det är ju Christopher Nolan som har regisserat.Vi redovisar direkt efter biobesöket magkänslan av vad vi fick uppleva. Tankar och funderingar. Känslor och intryck. Uppfyllde den oss eller blev det ett platt fall?

VI SPOILAR INGENTING så det är helt säkert att lyssna på detta ivriga och uppspelta avsnitt innan ni sett filmen.Välkomna till årets största biosläpp - TENET

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Thomas Hellberg och Tomas Törnros. Innehållet i podden är skapat av Thomas Hellberg och Tomas Törnros och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.