Samuel Pihlström satsar dubbelt. I Radio O-Ringen podcast #147 möter ni ett spännande namn. Både om vi pratar om orientering men nu också på bana och 1500 meter. Per Forsberg reste till Göteborg för att träffa den 19-årige Samuel Pihlström som slog igenom stort på 1500 meter den gångna säsongen och detta i princip som nybörjare.

- Jag testade på detta i vintras och fick mersmak, säger Samuel Pihlström i podden.

Förra sommaren sprang Samuel hem ett JVM-silver på sprint i Danmark. Han är bara 19 år och springer för OK Landehof från Landvetter utanför Göteborg. I friidrott iklär han sig den röd-vit randiga Hälletröjan. Denna första säsong i friidrottsvärlden så sänkte han sitt personliga rekord ner till 3.44 på 1500 meter, han sprang hem ett SM-brons på samma distans samt han fick springa Finnkampen.

Nu har han dubbla karriärer framför sig. Hur tänker han satsa vidare? Blir det både orientering och banlöpning? Svaret ger han i podden.

Lyssna till Samuel Pihlström i Radio O-Ringen podcast #147. Spännande....

Hör gärna av er, [email protected].

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör O-Ringen. Innehållet i podden är skapat av O-Ringen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.