Den om Foundation, Only Murderers In The Building, Star Wars: Visions och copyright-tjafs
Avsnitt

Den om Foundation, Only Murderers In The Building, Star Wars: Visions och copyright-tjafs

Kvartetten Berglöf, Berglöf, Nylund och Kjellin samlas i slutet av veckan för fredagspoddinspelning och snacka igenom senaste tidens nördnyheter och annat!

Bland annat pratas det om titeln på tredje Fantastic Beasts-filmen, Mario-Pratt, Marcia Lucas's Star Wars-diss, The Lost Boys remake och mycket annat i nyhetssvepet.

Niklas har även hunnit se de två första avsnitten av nyss släppta serien Foundation på Apple TV+ som bygger på Isaac Asimovs verk, samt att han kollat in mördarmysiga Only Murderers in the Building på Disney+ med Steve Martin Short... och Selena Gomez.

Peter har också hunnit se typ de 4 första episoderna av antologiserien Star Wars: Visions där ett gäng japanska anime-kreatörer gjort små korta stories i en galax långt borta.

Avslutningsvis hinner man även med att nämna att David Harbour kommer till Comic Con Stockholm den 5-7 november - och det gör vi så klart i [NÖRD:IGT] för övrigt också! Spoiler!

Tack & Förlåt! Puss Hej!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör I LIKE RADIO. Innehållet i podden är skapat av I LIKE RADIO och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.