Trion Jonas, Tove och Vanne håller låda den här veckan och ingen är förvånad över att Jonas dissekerar BlizzCon och att Tove och Vanne går loss på k-drama.

Som vanligt börjar vi med ett nyhetssvep, och Jonas är särskilt förtjust över den nya Mortal Kombat-filmtrailern. Vi pratar också om den eventuella titeln för nästa Spider-Man-film (den hinner utannonseras under sändning), Steven King och JJ Abrams kommande tv-serie, att Familjen Addams-Wednesday ska bli tv-serie i regi av Tim Burton och såklart går vi igenom alla (icke)nyheter från årets BlizzCon.

Slutligen går Vanne och Tove går igenom en massa k-drama (håll i hatten, detta är ett långt segment) de har sett: den mer västerländskt inriktade dramaserien Itaewon Class, komedi-matlagnings-spökserien Oh My Ghostess, den historiska-gender-swap-komedieserien Mr. Queen, historiskt politiska dramat The Crowned Clown och tidsrese-historiedramat Faith/The Good Doctor.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör I LIKE RADIO. Innehållet i podden är skapat av I LIKE RADIO och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.