Dags för en snacksalig trio/fyrklöver att ses i DupoKjellins kök än en gång!

Peter, Mats och Jonas ses denna gång i det DupoKjellinska köket över en kopp kaffe med havremjölk, och även Vanne tittar in mellan varven. Det blir som vanligt ett matigt nyhetsblock där vi bland annat diskuterar Steven Seagals vara eller inte vara, hur det egentligen kan ha gått till när Oscarsgalan stuvades om samt ett par nya trailers som vi är upphetsade över i olika grad. Och en hel del annat.

Peter har sett film, senioraction med Bob Odenkirk i årsfärska rullen Nobody. Här får i veta hur den står sig mot andra actionrökare som John Wick (vilket verkar ha varit förebilden/parodiobjektet). Därefter tar Mats världens senaste snack om zombiesurvivalspelet Days Gone. Inte helt inaktuellt, eftersom det är gratis om man har Playstation Plus (åtminstone april ut, så snabba dig om du ser det här den sista!) samt dyker upp på Steam inom kort. Är paniken som drabbar dig när du förföljs av 500 zombier (förlåt, "freakers") samtidigt nog för att Vanne ska tvingas skaffa det, och överge mobila grind-spel en stund? Och så utannonserar vi redan nu nästa veckas gäst!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör I LIKE RADIO. Innehållet i podden är skapat av I LIKE RADIO och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.