Karantänpoddandet fortsätter, men denna vecka trotsar en gäst viruset!

Mats, Jonas och Peter och Niklas ses i Jonas kök, fortfarande helt utan tillstymmelse till hummerfika, men med gott om starkt kaffe. Vi gästas denna vecka av tecknaren och poddens gode vän Karl Johnsson, som är aktuell med de första två illustrerade barnböckerna i Imperiets Arvingar-serien, tillsammans med författaren Oskar Källner. Vi fokuserar på historien kring det, hur de två träffades och började jobba tillsammans på projektet, hur långt de vill ta det och vilket format Karl helst skulle se historien översättas till (hint: det är inte ett peka-klicka-äventyr!). Dessutom tipsar han om sätt att överleva tristessen i karantäntider samt svarar på era frågor. Glöm nu inte att köpa böckerna, som kommer ut på fredag. Perfekt att läsa för barnen, eller för dig själv, uppkrupen i en mysig soffa med en kopp varm choklad, så att du kan glömma världsliga bekymmer ett tag.

Det finns inte tid för så mycket mer denna vecka, tyvärr. Men vi hinner med en ingående titt på avsnitt två, säsong tre av Westworld i vårt återkommande inslag Westvärldsnytt [01:20:19]. Vilka invecklade tidslinjer väver de denna gång? Vi har som vanligt ingen som helst aning, vilket inte hindrar oss från att gissa vilt. Lyssna så får du veta vad vi tror, och se om du håller med.

Tack & Förlåt!

Puss hej!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör I LIKE RADIO. Innehållet i podden är skapat av I LIKE RADIO och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.