Viasat Motors F1-podd
226. Viasat Motors F1-podd - Föraruppställningar och ”The Proust Motorsport Questionnaire” Del 4 - Felix Rosenqvist
Avsnitt

226. Viasat Motors F1-podd - Föraruppställningar och ”The Proust Motorsport Questionnaire” Del 4 - Felix Rosenqvist

F1-podden pratar i veckans avsnitt med Felix Rosenqvist i ”The Proust Motorsport Questionnaire” - något som enligt hans egna utsago inte är helt bekvämt då han inte bara ”kan sätta på intervju-robot-svararen”. Vilket såklart är hela poängen med det här frågeformuläret. Ni kommer bland annat få reda på vem som är Felix förebild inom motorsporten, vilken F1-bil han tycker är vackrast i historien, hans största extravagans och vad han skulle vilja återuppstå som om han skulle dö (ett ganska förvånande svar på den sistnämnda frågan kan tilläggas).

Innan dess går podden igenom det som är ett säkert tecken på att F1-säsongen börjar närma sig - nämligen att stallen börjat släppa datumen då deras vapen under 2020 ska avtäckas. Dessutom så ger sig Janne och Erik på att försöka ranka föraruppställningarna 2020. Inte individuellt, utan parvis stall för stall. Något som inte är så enkelt som man kan tro. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Viasat Motor. Innehållet i podden är skapat av Viasat Motor och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu