Viasat Motors F1-podd

När Lewis Hamilton kommenterar miljöfrågor så skjuts han snabbt ned med massiv kritik – hur kan någon som kör F1-bilar och flyger jorden runt flera gånger om året ens få ha en åsikt? Det hela grundar sig såklart i att Formel 1 som sport har ett stort klimatavtryck och en mindre bra image sett till hållbarhet. De goda nyheterna är att F1 och FIA känner till problemen och nu inför en hållbarhetsplan i sporten. Men vad innebär detta rent konkret? Det är veckans huvudämne.

Men det är också racevecka och Brasiliens GP står för dörren, något som kan vara ännu ett nyckelrace för Valtteri Bottas – trots att Toto Wolff inte ens kommer vara på plats.

Vidare diskuteras Christian Horners påtalande runt baksidorna av det nya reglementet till 2021, att förarna vii ha vilken hjälmdesign de vill och att Miamis Grand Prix kanske kan komma att bli av trots allt.

Och just det, nyheten att Red Bulls föraruppställning kommer att se oförändrad ut 2020 missades såklart under inspelningen – men Janne ger en egen analys av det som presenterats. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Viasat Motor. Innehållet i podden är skapat av Viasat Motor och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu