Viasat Motors F1-podd
202. Viasat Motors F1-podd – Regndans i Tyskland + Intervju med Felix Rosenqvist
Avsnitt

202. Viasat Motors F1-podd – Regndans i Tyskland + Intervju med Felix Rosenqvist

Tysklands Grand Prix blev en något kaotisk, men underhållande, historia. En stor anledning var såklart att tävlingen kördes i regn som undan för undan torkade upp. Regn och blöt asfalt är helt enkelt ett bra recept för att få ett festligt Grand Prix, trots att F1-teamen faktiskt försöker att köra under regn så mycket det bara går.

Det kaotiska racet gör också att veckans urval av överraskningar och besvikelser ser lite annorlunda ut; Ferrari passar in i båda kategorierna, Mercedes är inte på sin ”vanliga” plats och Alfa Romeo verkade ha något lurt på gång – det är bara några exempel av veckans lista.

Sist, men absolut inte minst, gästas Janne och Erik dessutom av Felix Rosenqvist. Värnamo-sonen som äntligen knep sin första pallplats i IndyCar efter ett högdramatiskt race på Mid-Ohio Sports Car Course. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Viasat Motor. Innehållet i podden är skapat av Viasat Motor och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu