För första gången i F1-historien ska det köras F1 i Miami. Självklart blir det stort fokus på detta i veckans avsnitt av Viaplay F1 Podcast. Marcus Ericsson delar med sig kring hur han gör för att lära sig nya banor.

Ingen har väl missat det nya modeordet i Formel 1, porpoising, ni vet bilar som hoppar fram i slutet på de långa raksträckorna. Janne Blomqvist åkte till Jonas Jarlmark på Öhlins, en person som verkligen är expert på ämnet, för att reda ut vad som gäller.

Det känns kanske lite tidigt att prata Silly season men faktum är att det börjar röra sig på förarmarknaden. Erik Stenborg har koll på vilka som har kontrakt eller inte. Formel 1 funderar på att minska ner på antalet set däck i framtiden. Redan nästa år ska man testa att köra ett lite annat upplägg för tilldelningen av däck vid två tillfällen. Marcus Ericsson ger sin syn på det hela och hissar ett par varningsflaggor.

Sist men inte minst vad Erik, Janne och Marcus håller ögonen på inför kommande racehelg i Miami.

Ni har väl inte missat att alla nya avsnitt släpps hos PodMe? Signa upp er via länken nedan!

https://podme.com/se/viasat-motors-f1-podd

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Podme. Innehållet i podden är skapat av Podme och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.