Håll i jockstrapsen för i veckans avsnitt blir det högt, lågt, snett och brett!

Robin, Anton och Micke L pratar Lars Vilks och bestämmer sig för att provocera mammisar med ett eget konstverk som ska heta "Rondellungen". Får man skapa vilken typ av konst som helst? Och hur mår Britney förresten? Får även kändisar uttrycka sig och bete sig hur som helst? Micke och Robin känner att det där med förmyndarskap känns ganska gött ändå - eller? Sen blir det snack om abortlagarna i Texas och killarna känner LIVET i sig när de lyssnar på ett klipp där en journalist från The Young Turks goes to church över religiösa fundamentalisters inblandning i politiken. Slutligen så tar ministrarna ett test som avgör kanske en av dom viktigaste och mest brinnande frågorna: Are they pretty or ugly? Ja, vem är ful och vem är snygg av ministrarna? Lyssna och få svaret.

Glöm inte att följa oss på Instagram, Facebook och Twitter. Och ni kan skriva in till oss anonymt och ställa frågor eller kanske be om råd på vår hemsida.

Glöm inte att lajka, kommentera och dela! Lämna gärna en recension också där du lyssnar på poddar.

PUSS!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Bögministeriet. Innehållet i podden är skapat av Bögministeriet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.