Tre rymdfarkoster från olika länder har nått planeten Mars den här månaden. Och i Enköping har man hittat en rymdsten på 14 kilo. Kittlande nyheter eller inget som rör dig hur är ditt rymdintresse?

För många är rymden oändligt fascinerande och tanken på liv på andra planeter, svarta hål och universums ändlöshet spännande och roligt. För andra är det för abstrakt och inget som berör, eller kanske rent av obehagligt. Hur är det för dig?

Häromdagen släpptes bilder från den lyckade landningen på Mars som amerikanska NASA planerat för i åratal. Även Kina och Förenade Arabemiraten har nått solsystemets näst minsta planet de senaste veckorna. Och här hemma hittades en meteorit i mossan. Superspännande, eller vad säger du? Plöjer du nyheter, filmer och forskning om rymden? Vad är det som fascinerar? Eller undrar du vad vi ska till Mars för? Christian Olsson vill höra hur du har det med rymdintresset!

Karlavagnen hörs i P4 denna onsdag 21.40 till midnatt. Telefonslussen är öppen från 21 och nås på 020-22 10 30. Välkommen att vara med!

Karlavagnen i P4 - Ring 020-22 10 30

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.