I Karlavagnen med Sanna Lundell så handlar det om vad vi skördar nu och hur vi tillreder och sparar våra fynd. Dela med dig av dina recept på vad du lagar av det du hittar i naturens skafferi. Svamp? Äpplen? Ringblommor?

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Sommaren närmar sig slutet och det är augusti månad. Vädret har ju varit varenda och det har sett olika ut i olika delar av vårt långa land. Nu har det ju regnat mycket och fördelen är att skogen är fylld av svamp av olika sort. Har du plockat en massa trumpetsvamp och hur tillagar du den, torkar eller fryser. Vad har du skördat i din trädgård? Har ringblommorna flödat i din pallkrage - vad använder du dem till? Hur tar du hand om det du odlat, syltar, saftar, torkar? Har du några recept och tips att dela med dig av? Ring in till Sanna och berätta!

Programledare: Sanna Lundell

Karlavagnen torsdag startar efter Radiosporten klockan 22.12. Telefonslussen är öppen från 21.00 Ring 020 - 22 10 30 Du kan också mejla : [email protected] eller söka upp oss i sociala medier.

Producent: Monika Bohman

Ansvarig utgivare: Sofia Söderholm

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.