Karlavagnen fyller 30 år idag och detta vill vi fira med er lyssnare. Ikväll vill vi höra allt om dina minnen, åsikter och tankar om programmet!

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Den 18 januari 1993 sändes det första Karlavagnen och sedan dess har programmet skiftat programledare, antal sändningsdagar och teman, men alltid med lyssnarnas berättelser i fokus. Därför vill Christian Olsson ikväll veta mer om din relation till programmet och vilka minnen du har från alla de år som passerat.

Vad betyder Karlavagnen för dig? En kompis i natten, ett gott skratt i samförstånd med någon som ringer in eller ett trevligt tidsfördriv på väg någonstans? När lyssnar du och varför? Har du alltid lyssnat eller precis hittat till programmet? Vad är bäst med Karlavagnen och vad kunde bli bättre tycker du? Ring eller skriv och berätta!

Vi firar i Karlavagnen med Christian Olsson

Berätta om din relation till Karlavagnen? Du kan mejla [email protected] eller skriva till oss på Facebook och Instagram. Programmet börjar 22:15. Slussen öppnar 21:00.

📞 020-22 10 30

Direktsänder från Göteborg

Christian sänder programmet direkt från radiohuset i Göteborg men du kan också lyssna på podden i efterhand i appen Sveriges Radio Play eller på webben.

Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.