Agnes Lidbeck lyfter frågan om behovet att prata om fötter och pengar. Camilla Lif fördjupar sig i samtidens lorteri och gör ännu en hygienspaning och får fnissande medhåll från sina panelvänner där språkvetaren Patrik Hadenius dyker upp och gör ännu ett gästspel.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Veckans panel och spaningar i Spanarna: Agnes Lidbeck, Patrik Hadenius & Camilla Lif

Agnes Lidbeck: Fötter och pengar.

Patrik Hadenius: Talande tystnad

Camilla Lif: Leve lortsverige.

Ingen helg utan Spanarna. Runt bordet denna vecka samlas författaren Agnes Lidbeck, språkvetaren Patrik Hadenius & prästen Camilla Lif. Varmt välkommen att inleda den första helgen i december med vår klarsynta och framtidssiande panel i Spanarna.

Uppdraget är som alltid att bjuda på var sin klurig framtidsspaning och leverera den med både spets och humor! Till sin hjälp har de förutom varandra även programledaren och ciceronen Ingvar Storm.

Om Spanarna

Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.

[email protected]

Här kan du lyssna på samtliga spaningar i vårt arkiv!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.