Spanarna
Avsnitt

Calle Norlén, Jessika Gedin & Göran Everdahl bjuder på årets sista spaningar på Nyårsafton

Dela

Försiktighet till döds. Ring in det gamla & Mata inte meta! Blicka in i det nya året i tryggt sällskap av Spanarna! Trion i den härliga panelen sam samlas på självaste nyårsafton består av Calle Norlén, Jessika Gedin & Göran Everdahl. Programledare och ciceron är som alltid - Ingvar Storm.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Calle Norlén, Jessika Gedin & Göran Everdahl bjuder på årets sista spaningar på Nyårsafton

  • Calle Norlén: Försiktighet till döds.

  • Jessika Gedin: Ring in det gamla.

  • Göran Everdahl: Mata inte meta.

Ingen helg utan Spanarna och på årets sista dag är du välkommen att hänga med på en härlig och uppiggande vända till framtiden ihop med oss. Bakom radiomikrofonerna sitter manusförfattaren Calle Norlén, kulturjournalisten Göran Everdahl & TV-programledaren Jessika Gedin. Uppdraget är som alltid att bjuda på var sin klurig framtidsspaning och leverera den med spets och humor! Till sin hjälp har spanarpanelen förutom varandra även programledaren och ciceronen Ingvar Storm.

Om Spanarna

Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.

[email protected]

Här kan du lyssna på samtliga spaningar i vårt arkiv!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.