Det här ska vara med i dokumentären om mitt liv, säger Petter och tittar in i kameran. Sedan säger han: Nu sticker det. Kompisen sätter nålen i hans armveck. Tre dagar senare dör han av en överdos.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

I köket i villan några mil från Boden står ett fotografi av Annica Hagbergs son. Petter är fem år och har jeansväst och blå och vit-randig tröja på sig. Rak pojklugg och ett leende som bara fotografer får. I februari 2011 i en annan tid: Petter filmar sig själv när han tar sin jungfrusil.

Den andra delen av Narkotikalandet handlar om unga missbrukare som beställer varor på internet, blandar recepten hemma och filmar sina knarkupplevelser. Och om föräldrarna som försöker med allt men är helt maktlösa när barnen försvinner in i drogerna.

Narkotikalandet är en serie där Randi Mossige-Norheim följer missbrukaren, den anhörige och langaren. Det här är den andra delen. 

Serien sändes första gången 2013.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.