Världen som Klassrum – Sälj, Kvinnligt Företagande och Kulturell Förståelse med Lina SkandevallBeskrivning:I dagens inspirerande avsnitt av Sälj & Entreprenörs podden, välkomnar Michel Laporte Godorn kommunikationsmästaren Lina Skandevall. Men hon är inte bara en expert på kommunikation; hon är även en äventyrlig resenär som har besökt 53 länder och en stark förespråkare för kvinnligt företagande.Vi djupdyker in i:

  • Sälj: Hur Lina använder sina kommunikationsfärdigheter för att lyfta försäljning och engagemang. Hur kan denna kunskap användas i ditt eget företag?
  • Kvinnligt Företagande: Varför det är viktigt att stärka och lyfta kvinnors roll inom företagande, och vilka utmaningar och möjligheter som finns.
  • Kulturell Inlärning: Lina delar med sig av sina rika erfarenheter från 53 olika kulturer. Hur har detta format henne både personligen och professionellt?
  • Kommunikation: Från projektledning och skribentuppdrag till PR och konferensuppdrag, hur har Lina förvaltat sin expertis i kommunikation för att lyckas i alla dessa olika roller?

Denna djupgående diskussion är en guldgruva av insikter och råd, oavsett om du är en startupägare, en erfaren företagsledare eller bara en livslång student. Om du vill expandera ditt perspektiv och ditt säljarskap, är det här ett avsnitt du inte vill missa!Följ Lina på Instagram: Connecta med mig på LINKEDIN

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Michel Laporte Godorn. Innehållet i podden är skapat av Michel Laporte Godorn och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.