Efter ett rally under senare delen av 2022 och inledningsvis av 2023 har nu utvecklingen mattats av och börsen har fallit tillbaka en aning från sina toppnivåer. I podden går vi igenom vad som är i fokus för investerare just nu och vad som ser ut att vara de drivande faktorerna bakom nedgången. Helene från podden Marknaden hade en idé om en afterwork för aktieintresserade. Helene gästar podden och berättar om sin idé. Helenes idé berör också Conny Ryk som är VD och huvudägare Vestum. Conny är veckans gäst i podden. Vestum är ett specialistföretag med cirka 2500 anställda som levererar tjänster och produkter till byggindustrin, väg- och vatten samt annan infrastruktur. Vestum har precis bytt börslista samt lämnat rapport. Vi får chansen att prata med Conny om hur han ser på konjunkturen, Vestums väg framåt och annat som kan vara relevant för stunden som exempelvis vad Conny tror om börsen.

Disclaimer:

Bolagen som är gäster kan ha betalda samarbete med Banking By Daniel via konsultuppdrag, i samband med events eller via podden. BBD är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd. Investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt kommer ifrån BBD fattas alltid självständigt av investeraren. BBD frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust som grundar sig på användandet av information från BBD. De åsikter som framkommer är gästernas egna åsikter och skall därför inte ses som rådgivning då de inte tar hänsyn till mottagarens specifika investeringsmål, kunskapsnivå eller riskvilja. Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar du investerar i finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet. Detta ska inte ses som råd eller rekommendation. Gör alltid en egen analys. Att ett bolag medverkar i BBDs podcast ska varken uppfattas som ett uttryck för att BBD rekommenderar en investering i bolaget, eller som att BBD på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Daniel Ljungström. Innehållet i podden är skapat av Daniel Ljungström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.