I dagens avsnitt börjar jag med att dela med mig av en stark upplevelse som jag hade för 25 år sedan när jag åkte på mitt första yoga och meditationsläger. Om hur jag blev Buddha på 2 veckor. Dvs hur jag kunde släppa tankarna och landa i närvaron i nuet och nå inre frid. Om att det är i närvaron i nuet som vi kan lära känna oss själva på djupet, när vi går förbi tankarna och intellektet och landar hemma hos oss själva i vår egen sanning och vad som är meningsfullt för oss just nu. Jag pratar också om fördelen med att åka på retreat för att uppnå den där stillheten och friden. För många är en retreat en avslappning och vila, men framför allt att lyssna inåt, att tydligare se sig själv, sitt liv, sina mönster och därigenom verkligheten som den är. Ibland behöver vi stanna upp och reflektera över livet, ibland behöver vi ny energi och inspiration. Då är det värdefullt att kunna dra sig tillbaka, i stillhet och avskildhet, för att återhämta sig och få kontakt med sitt innersta och det som är större än en själv. Varmt välkommen till dagens avsnitt.

Varmt välkommen till mitt Magiska Retreat, Möt dig själv och ditt sanna jag i Sätra Brunn, utanför Sala, helgen 15-16 april. Läs mer på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/retreat

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ingrid Thorngren. Innehållet i podden är skapat av Ingrid Thorngren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.