Monstret tog över Fias och barnens liv i samma sekund han satte sin fot innanför dörren i deras hem. I en tidningsartikel kan man läsa om mannen och där står det ” de senaste två decennierna har mannen dömts för ett stort antal brott, och den gemensamma nämnaren är i de flesta fall våld och sexövergrepp mot kvinnor ” 

Våldtäkt och misshandel var Fias vardag och i detta avsnittet får ni följa med när Fia berättar hur hon slänger en kudde över kniven han satt i golvet när han våldtog henne för att hon skulle slippa se den, hur han hotar med att skära halsen av henne och att han skulle skada hennes barn om hon kontaktade polisen. Han sätter sig i polisgrepp och sätter knäet i vänster sidan på ansiktet på Fia och pressar så hon känner hur det går sönder vid kindbenet och ögat. 

En sista chansning var ett sms till Fias arbetsgivare som larmade polis som kom med insatsstyrka och räddade henne och barnens liv. Hon är inte hans första offer och troligtvis inte hans sista men hon överlevde och hennes döttrar med, men gör nästa offer det ?

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Cecilia Nilsson & Michelle Rosenstedt. Innehållet i podden är skapat av Cecilia Nilsson & Michelle Rosenstedt och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.