I veckans poddavsnitt #sessionmedsofia delar jag med mig hur jag använder mina egna metoder. Jag befinner mig nämligen i ett läge i min  business när det händer mycket. 

Allt ifrån utveckling, möjligheter som öppnas, val som ska tas, tid som ska skapas, jag ska  “räcka till” och känner hela tiden hur otillräcklighetens känsla nafsar mig i hällarna. 

Det är här mina metoder kommer som bäst till användning!

 

Du som hänger med mig (såå glad att just du är här🙌🏿😍) har nog hört mig prata om:

🔅 Rigga rimligt

🔅 Skapa din dag

🔅 Det viktiga är ATT vi gör INTE HUR

🔅Skapa din dag istället för jaga din dag

🔅 Tanketräning

I veckans avsnitt delar jag hur jag går från snack till handling med att att skapa mitt workflow hållbart och skalbart istället för att jaga, pressa, klämma in och springa fortare och fortare i stress hjulet och ändå  känna att jag inte kommer någon vart (vilket har varit mitt gamla sätt att leva och driva mitt företag) .

För dig som vill leva hållbart med space för ditt välmående och frihet samtidigt som du skapar stordåd både för dig själv och världen-det här avsnittet är för dig!

Vi ses i session♡

 

VILL DU HA MER?

MENTAL TRÄNING-KOSTNADSFRITT:

Ta del av min audioträning här https://sofia-lilja.mykajabi.com/opt-in-freebie -Träna dig mentalt till att förverkliga dina drömmar! Helt gratis, ett klick bort:)

 

Producerat av Lilys In Bloom.

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sofia Lilja. Innehållet i podden är skapat av Sofia Lilja och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.