In Spirits Service

In Spirits Service

Dela

Det går att leva ett liv där din själs längtan är i fokus, även när den längtan resulterar i att driva eget företag och du är introvert. I den här podden får du inspiration, verktyg och tips för att t...

Visa mer

Det går att leva ett liv där din själs längtan är i fokus, även när den längtan resulterar i att driva eget företag och du är introvert. I den här podden får du inspiration, verktyg och tips för att ta dina steg mot dina drömmar genom att låta din själ guida dig. Det handlar om att bli klar över vad din själ önskar för dig och vilka som är dina inre skatter i form av styrkor, passioner och talanger. Att bli medveten om vad som hindrar dig från att komma framåt och hur du kommer förbi dessa hinder. Och hur du gör för att veta vilket som är ditt nästa steg, hur du gör för att höra budskapen från andligheten. Välkommen till ett liv och företagande där själen är din guide och du och ditt ljus är i Spirits Service!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agneta Wahlström Ihr. Innehållet i podden är skapat av Agneta Wahlström Ihr och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.