Åh jordärtskocka, så vacker och tacksam, anspråkslös och god; dessvärre även fruktad för sin omtalade förmåga att göra tillvaron ännu lite pinsammare. Vi går på upptäcksfärd i tjocktarmens hemliga liv, odlar jordärtskockor med varierande framgång och sen blir det ännu ett intensivt matprat om jordärtskocksrisotto, perfekt puré, rostade skockor med nöt- eller misosmör, en pliktskyldig soppa samt en underbar liten grej med skockor, kyckling och saffran. Med mera!
Poddens recept hittar du på jordkomissionen.se. Där finns även Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i några av de ämnen som Lotta och Tove pratat om.
Vill du också säga något? Skriv till Lotta och Tove på jordkommissionen.se
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Perfect Day Media . Innehållet i podden är skapat av Perfect Day Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.