Vad händer med den människa som investerat större delen av sitt liv i en tro som visar sig inte möter de behov och frågeställningar som hon ställs inför?

I det här avsnittet delar jag min personliga resa med kyrkan, det är ett antal reformationer som förändrat min förståelse och relation till kyrkan och tron. Vi växer alla upp i olika miljöer och sammanhang som påverkar oss. Jag växte upp i frikyrkan och därför har jag både insyn och erfarenheter som är en del av den jag är och som skapat unika förutsättningar för mig i livet. Något som både orsakar tacksamhet och sorg. Det här avsnittet är en del i att förklara varför.

Om du får frågor kopplade till min berättelse eller önskar att jag fördjupar mig mer i något ämne är du välkommen att höra av dig!

Podcasten drivs av mig Josefin Lennartsson, teolog, författare och existentiell vägledare, som driver företaget Ett hopp och livskonst som erbjuder existentiell vägledning i form av enskilda samtal, kurser och föreläsningar allt med ett fokus på den existentiella hälsan.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefin Lennartsson. Innehållet i podden är skapat av Josefin Lennartsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.