I det här avsnittet får du bekanta dig med en lite ovanlig pastor som heter Esgrim Rommel. Vi lärde känna varandra i samband med ett samarbete för att bygga kyrka på nytt sätt. Vi har haft regelbundna samtal sedan 2017, under en period hade vi dem en gång i veckan. De samtalen har handlat om kyrka, om tro och andlighet och de rörelser vi ser hända i gränslandet. Samt om hur kyrkan kommer se ut framöver och vad som kommer behöva dö. Den här gången bjuder vi in dig till att lyssna till ett sådant samtal, vi pratar om kyrkans behov eller icke behov av väggar både fysiska och mentala, om andlighet, synteism och deltagarkultur och såklart om helhet!

Podcasten drivs av mig Josefin Lennartsson, teolog, författare och existentiell vägledare, som driver företaget Ett hopp och livskonst som erbjuder existentiell vägledning i form av enskilda samtal, kurser och föreläsningar allt med ett fokus på den existentiella hälsan. Du hittar mig på instagram @josefinlennartsson Facebook: fackbok.se/hoppochlivskonst samt på hemsidan www.hoppochlivskonst.se 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefin Lennartsson. Innehållet i podden är skapat av Josefin Lennartsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.