Med tanke på att det är Hilles födelsedag idag så pratar vi om en av hennes favoritfilmer dagen till ära, nämligen Orlando. Sally Potters film från 1992 efter Virginia Woolfs bok med Tilda Swinton i huvudrollen som adelspojken Orlando som på 1600-talet slutar att åldras och hinner därför med både det ena och det andra, inklusive att bli kvinna, under de kommande seklen. Karaktären och filmen har blivit en queer-ikon men är den fortfarande bra?

Utöver detta blir det mest snack om nya filmer. Hille gör en callback till avsnitt två och pratar om filmen vars trailer hon hade sett då; den iriska filmen The Quiet Girl. Krille har kollat två filmer för att försöka få grepp om fenomenet Harry Styles som är aktuell med Don't Worry Darling och My Policeman. Felix gör en Hille och snackar om en dokumentär; den estetiskt tilltalande vulkandokumentären Fire of Love.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör kinomatisktpodcast. Innehållet i podden är skapat av kinomatisktpodcast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.