Hälsosant
Avsnitt

Avsnitt 3. Pernilla Pettersson- Matildas resa, från sjukdom till frihet

Idag gästas jag av Pernilla Pettersson som kommer dela med oss vad hon och hennes familj varit med om de senaste åren. Hon kommer att berätta om när hennes dotter Matilda blev sjuk och åren som följde och hur hon till slut hittade Anthonys information som hon använde, och fortfarande använder sig av,  för att hjälpa sin multisjuka dotter till bättre hälsa. Det är en berättelse om rädsla och förtvivlan men också en om hopp, tro och styrkan hos ett sjukt barn och en mamma som aldrig gav upp!

Häng med när Pernilla i detta avsnitt berättar om:

Hur Matildas symptom började komma smygande redan i tidig ålder

Hur de sökte med ljus och lykta efter svar både inom konventionell medicin och alternativmedicin.

Varför de åkte till Japan för vård och tiden där.

Vad som hjälpte Matildas SLE, MAS, degeneration av en höftled, svåra osteoporos, njurskada och hur hon kunde gå från att sitta i rullstol med tunga smärtmediciner till att cykla, träna och gå klart skolan.

”Man blir väldigt ödmjuk inför livet och inför kroppens fantastiska kraft att läka sig. Den är helt orolig. Om vi bara kunde få lära oss hur kroppen fungerar från början och kunna stötta den på ett bättre sätt än vad vi fått lära oss innan då har vi inga begränsningar”

Här hittar du Pernilla:

Hemsida

Instagram

Facebook

I välmående,

Carolina

PS. du hittar massa mer information och allt du behöver för att komma igång på carolinajohansson.se. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carolina Johansson. Innehållet i podden är skapat av Carolina Johansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.