Offensiv mittfältare med rötter i Skåne, som numera hjälper BK Häcken mot nya framgångar. Dagens avsnitt gästas av EM-aktuella Elin Rubensson, som utöver sin fotbollskarriär även tagit på sig rollen att inspirera fler kvinnor att våga skaffa barn under tiden de är aktiva. Det pratas om allt ifrån proffsdrömmarna hon hade som liten, varför hon inte har velat gå utomlands samt om vikten av trygghet och att ha annat i livet än bara fotbollen. Det pratas även om hur hon känt när hon tvingats spela positioner hon egentligen inte känt sig hemma i samt om hur förutsättningarna för damslaget i BK Häcken förbättrats avsevärt senaste tiden. 

Podcasten görs i samarbete med Marabou, som tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet har lanserat Tränarlyftet. Läs mer om inititativet här och bli en del av Tränarlyftet: www.svenskfotboll.se/tranarlyftet

Podcasten produceras av Next Level Studios.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hedvig Lindahl. Innehållet i podden är skapat av Hedvig Lindahl och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.