Föreställ dig att slippa fundera så mycket på morgonen, utan allt är redan uträknat och går på rutin. Allt för att du ska få bästa tänkbara start på dagen. Alla har olika livssituationer och förutsättningar så därför är det viktigt att du utgår från din familj och dina egna förutsättningar. Försöker du ta en genväg genom att ”kopiera” någon annans kommer du mest troligt inte hålla i den rutinen. Så gå till dig själv och föreställ dig din bästa morgon och skriv ner den punkt för punkt.

Jag som driver podcasten heter Jenny Kay:

Ladda gärna ner min Gratis guide: Vart lägger du din tid och energi?

Du hittar mig här: minowa.se Instagram jenny_minowa Linkedin Jenny Kay vi ses där.

"Kort" om mig som driver podcasten:

Jag heter Jenny Kay och är en driven kvinna med mycket energi, alltid har många projekt igång och älskar utmaningar. Minowa Coaching startades för att hjälpa likasinnade drivna kvinnor att få en härligare och hållbar vardag.

Tills för några år sedan var jag delägare i vårat familjeföretag med över 100 anställda. Så jag kan företagande utan och innan och har haft ansvar över anställda och deras mående sedan många år tillbaka.

Till störst del har jag arbetat med service, kundvård, försäljning, ledarskap och HR. Jag brinner för att människor ska må bra på sin arbetsplats oavsett om du är anställd eller egenföretagare.   Jag bor på landet utanför Stockholm med min man Jonas (som också är entreprenör) och våra tre barn som alla böjar bli stora (18, 16, 10 år) så har vi såklart Rio också våran hund (plus tjejernas killar som bor hos oss också). Ja du hör vi är en stor familj som jag älskar så det gör ont.

Jag älskar mat, träning och att resa är min passion. Helgerna hittar du mig på fotbollsläktaren där jag hejar på våra döttrar och älskar att gå i skogen med Rio.

Kort om Minowa Coching:

Minowa Coching utbildar entreprenörer, chefer, ledare & team i time management. Enkla steg till att vara effektivare utan att arbeta hårdare vilket sparar TID, ENERGI & PENGAR = Bättre work flow & en hållbar vardag.

Jag coachar dig framåt genom online utbildning, workshops, teambuilding, 1:1 coaching och/eller föreläsningar. Tillsammans skapar vi en design som passar dig, ditt liv och din organisation. Låter det intressant redan nu till hösten? Hör då av dig i ett vändande mejl så pratar vi vidare 🤍

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/jenny-kay4/message

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jenny Kay. Innehållet i podden är skapat av Jenny Kay och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.