Att prata om barn och sexualitet är för många något främmande och läskigt. Två saker som tillsammans ofta hamnar i diskussioner om övergrepp. Det är såklart en del av det, men med endast det fokuset missar vi många viktiga delar när det kommer till sexuell utveckling. Detta och mycket mer pratar jag med psykologen, sexualupplysaren och föreläsaren Ellinor Isfors om. Sen så passar jag på att slå en pling till den nyexaminerade läraren Sofia Lindhe om undervisningen i sexualitet, samtycke och relationer.

Ellinor finns på instagram på @vartattvetaombarnssexualitet

Sofia finns tillsammans med maken Anton på @regnbagsreggad

Jag finns på @sexologkallenorwald

Jag vill fortfarande höra från ER! Har du en fråga eller fundering gällande sex och relationer som du vill ställa till mig? Spela in din fråga på en röstmemo-app i din telefon och maila den till [email protected] alternativt skicka in en fråga genom det skrivna ordet till samma adress så kanske jag besvarar den i ett kommande avsnitt! 

Produktion: Kalle Norwald och NIki Yrla

Musik och klippning: Niki Yrla

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.