I denna veckas avsnitt ska jag återförenas med paret som jag fick stötta genom experimentet när de gifte sig med varandra vid första ögonkastet 2019. Eller var det dem som stöttade mig i min tv-debut...? Vi pratar om sex i småbarns åren och hur dessa år formar både oss och barnet. Gäststjärna i studion är ingen annan än just Nemi som föddes hösten 2021 och är deras dotter.

Maxine finns på instagram på @maxinenordlindh och Emil på @nygrenemiil

Jag stannar kvar på @sexologkallenorwald

Jag vill fortfarande höra från ER! Har du en fråga eller fundering gällande sex och relationer som du vill ställa till mig? Spela in din fråga på en röstmemo-app i din telefon och maila den till [email protected] alternativt skicka in en fråga genom det skrivna ordet till samma adress så kanske jag besvarar den i ett kommande avsnitt!

Produktion: Kalle Norwald och NIki Yrla

Musik och klippning: Niki Yrla

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.