Nu är det premiärdags! Fram med bubblande dryck så kör vi! I detta allra första avsnittet av "Hur är det med sexlivet?" har jag pratat med min vän och kollega Maria Farm om jämställdhet i nära relationer! Blir vi kåtare av jämställdhet? Varför frågar män kvinnor vad vi ska göra? Hon har många strängar på sin lyra: psykolog, psykoterapeut, föreläsare och författar för att nämna några av dem!

Maria Farm hittar ni på Instagram (@feministpsykologen) och hennes bok "Han är så bra på att ta egentid" finns här!

Mig hittar ni också på Instagram (@sexologkallenorwald).

Jag vill höra från ER! Har du en fråga eller fundering gällande sex och relationer som du vill ställa till mig? Spela in din fråga på en röstmemo-app i din telefon och maila den till [email protected] alternativt skicka in en fråga genom det skrivna ordet till samma adress så kanske jag besvarar den i ett kommande avsnitt!

Produktion av Kalle Norwald & Niki Yrla

Musik & klippning av Niki Yrla (@nikiyrlaofficial)

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.