”Nya uppdrag sökes”. Det är oxveckornas oxveckor och Elins telefon har plötsligt slutat ringa. Kunderna som nyss stod på rad drar ut på kontraktskrivandet och hon känner hur existensen gungar. Till slut skriver hon ett inlägg på Instagram – och det fullkomligt rasslar in erbjudanden i inkorgen. Så, varför är vi så rädda för att prata om när det går dåligt? 

Nya hus, inflation, skenande elpriser och höjda räntor kan dessutom sätta press på vilken relation som helst. Varken Elin eller Kattis har minsta tanke på att vara otrogna, men Vesna Prekopics DN-krönika om trohetens vara eller icke-vara får dem att ringa upp en vän som har en helt annan syn på öppna och stängda relationer. Spännande! 

Tack och lov går vi mot ljusare tider. Solens strålar genom smutsiga fönster får dem att minnas sina stackars krukväxter som behöver lite extra kärlek just nu. Växtspa-tips utlovas.

Trevlig lyssning och trevlig helg.

Redigerat av Jonas Sveningsson, Brandline

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Elin och Kattis. Innehållet i podden är skapat av Elin och Kattis och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.