Lev lite
Avsnitt

5. Mat och träning på resande fot och mängder av florsocker

Är Patricia besatt av florsocker? Vad har KP:s sambo för svagheter? Vi pratar om veckan som gått och KP berättar om sin resa till Stockholm samt hur det planeras kring mat och träning på resande fot.

Vi berör vikten av att vila även om känslan kanske säger träna och att ha dålig motivation till sin träning – vad gör man egentligen när det känns pisstråkigt att träna? Sist men inte minst får ni även höra några favoritlivsmedel som alltid finns hemma.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts - lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tyngre. Innehållet i podden är skapat av Tyngre och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.