SAMTAL MED LIV
Avsnitt

Mediet Terry Evans står upp för det han tror på och går utanför ramarna

När jag bad det välkända mediet Terry Evans gästa min podd insåg jag hur starkt han står upp för sin livsuppgift och vilket mod som har krävts av honom under de femtio år som gått sedan han påbörjade denna resa.

Under dessa år har han hjälpt så många människor genom sin förmåga att kommunicera med andevärlden. Han har även lett otaliga utbildningar i mediumskap och självkännedom. Under åren har han även deltagit i många avsnitt av "Det okända på TV4." Han är ständigt efterfrågad av människor som vill ha hans hjälp.

Terry  är född med förmågan att kommunicera med andevärlden, något som även hans astrologiska karta avslöjar.

I detta avsnitt berättar han om hur han redan tidigt i livet bara visste saker, såg igenom människor och hur han alltid gått utanför ramarna eller "outside the box" som han själv uttrycker sig. 

Han berättar även hur viktigt det är att vi lär våra barn att bejaka sin naturliga intelligens - vara som de är och låta dem uttrycka sina känslor.

Så följ med på Terrys spännande livsresa där synkroniciteten alltid väglett honom.

 

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ann-Christine Magnusson. Innehållet i podden är skapat av Ann-Christine Magnusson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.