I detta avsnitt pratar Sussie och jag om vad det innebär att följa sitt hjärta och hur livet kan ta en helt ny inriktning när man gör det.

Men det krävs ett mod och ibland får vi gå emot de människor som är viktiga för oss. I vissa situationer finns det helt enkelt ingen annan utväg än att göra så för att vi ska kunna leva vidare. Därför väljer vi att dela med oss här av varsin situation där vi trotsat omvärlden och följt vårt hjärta.

Inget kunde rubba Sussie i hennes beslut att föda sitt fjärde barn och därmed starta en helt ny period i livet efter all turbulens. 

Själv var jag tvungen att bryta normen inom mitt yrke för att kunna följa mitt hjärta när jag mötte min blivande man.

Med facit i hand inser vi att vi inte kunde göra på något annat sätt.  Resultatet talar för sig självt - i dag lever vi båda det liv vi vill leva. Detta finns nog med i våra livsplaner, som är så tydligt när vi tittar på stjärnornas placering vid dessa tillfällen.

Vågar man följa sitt hjärta och vara sann mot sig själv ordnar sig allt.

Vii pratar även om hur förlösande det är att dela med sig av sitt liv och inse att våra känslor är universella och att det är viktigt att släppa kontrollen och lära sig att leva i ett flöde.

 I slutet av detta avsnitt får vi ett välkommet besök....

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ann-Christine Magnusson. Innehållet i podden är skapat av Ann-Christine Magnusson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.