Spiriturious
Avsnitt

To be a student of your own growth med Sanna Karlsson

I sjunde avsnittet av Spiriturious podcast möter vi Sanna Karlsson, som alltid har identifierat sig mycket med sitt namn, Sanna, då det säger mycket om vem hon är. Sanna betyder bland annat sann på svenska och läkande på spanska och det faktum att hon är solskytt och skorpionascendent rimmar med hennes sökande efter sin egen sanning, frihetslängtan och passion för transformerande arbete.

Sanna tar oss med på sin självutvecklande resa från ett liv levt mycket uppe i huvudet som varumärkesstrateg till sitt sökande efter egna andliga verktyg och gåvor för att hjälpa andra i deras processer.

Sanna beskriver vikten av att kunna sätta gränser i alla faser och perspektiv av livet och att det är del av en trio av viktiga delar för att lättare kunna leva i sin fulla potential. En annan del är tekniker för att öppna hjärtat och verktyg för att grunda sig är en tredje del. Är man grundad och har ett öppet hjärta är det lättare att sätta gränser. 

Vi pratar om att labeling, att sätta etiketter och titlar på vilka vi är, är ute och att vi istället ska ta chansen att plocka russinen ur kakan och göra vad som är rätt för mig och använda vår egen unika essence, energi och förmåga. 

Sanna vill slutligen skicka med lyssnarna att alla har en skapande kraft inom sig och uppmuntrar oss alla att tillåta känslor, alla känslor, och att inte bara ge, ge och ge utan öva dig på att ta emot.

Om du vill veta mer om Sanna, hennes arbete och vad hon erbjuder kika in på www.sannalign.com. Här hittar ni bland annat hennes one to one mentorskap, ett 8 veckors program, som heter Journey of alignment. Hon finns också som @Sannalign på Instagram.

Följ också gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.